Utazós blog, kevésből messzire

Lo-Fi Wanderers

Helló Mindenki!

2017. november 06. - lofiwanderers
Ági & Norbi

Első bejegyzésünkben klasszikus bemutatkozás helyett a blog elindításának miértjeire térnénk ki.

Adott egy fiatal pár, azaz mi, Ági és Norbi (és két pöttyös bögre). Imádunk mászkálni és ahelyett, hogy a négy fal között ülve álmodozgatnánk, és a kifogásokat keresnénk, hogy mennyi minden áll utunkba, igyekszünk okosan megoldani mindent, a lehető legkevesebb anyagi ráfordítással.
Ezeket a lehetőségeket, tapasztalatokat szeretnénk elsősorban megosztani a hozzánk hasonló cipőben járó fiatalokkal.  Tippeket, hasznos tanácsokat adni, hogyan, merre utazzunk, mit érdemes csinálni egyes városokban, hogyan váljunk fokozatosan egyre bátrabb és tapasztaltabb utazókká. Első bejegyzéseink éppen ezért a biztonságról és a bizalomról fognak szólni, hogy merjünk elindulni.
Mi is folyamatosan fejlődünk, épülünk, az írások persze ezt is tükrözni fogják, részben saját „naplónk” is ez. Mi már elindultunk, kövessetek minket!
14682004_1361665897191301_7498238042803790745_o.jpg
Prága, Central Park

A bejegyzés trackback címe:

https://lofiwanderers.blog.hu/api/trackback/id/tr8413195568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása